Sova själv är inte alltid rätt

jag tittar på GSI själv, min sambo orkade inte hålla sig vaken utan gav upp och gick och kröp ner hos vår lilla bebis. Nej, hon sover inte i egen säng trots att hon snart är 18 månader.. vi har inte så bråttom med att vänja henne vid hennes säng, det har lite med vår ork att göra, sover hon brevid oss så sover hon bättre på det sättet att om hon vaknar så är det lätt att få henne att somna om, när hon sover i sin säng måste man ta upp henne och trösta henne för att hon är ensam, det kan ta tid då innan hon somnar om ordentligt. Självklart har vi provat att vänja in henne vid sin säng, men hon har en tendens att inte bli trött av att gråta, hon kan hålla på länge länge.. vilket gjort att vi faktiskt inte känner att det är det primära i våra liv. Vi sover mysigt tillsammans och vi får sova mer.

Det känns som lördag idag eftersom dagis är stängt imorn, så jag och Lea ska hänga tillsammans även imorn, en helgdag extra, jeej!




Kommentarer
Postat av: Den där Elin & Familj

samma här, Wildabus är ju 14 månader och sover med oss. Ett tag när hon var mindre sov hon i sin säng o allt gick bra, men sen tog vi tillbaks henne och har inte prövat att lägga henne i sin säng sen dess, det är ju supermysigt att mys med en bebis i sängen=) Vara nära de två man älskar mest är ju helt klart bäst!

2010-01-18 @ 21:12:06
URL: http://dendarelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0