Hej hopp

Nu har det varit en låg period länge nog. Dags att ta tag i bitarna.

Ni som har koll på att jag börjat fixa och dona med att gå ner lite mammakilon kan jag berätta att jag gått ner ca 4 kg nu, jag vet inte när jag började, mitten av augusti kanske?

Sakta men säkert händer det grejer. Det är ju faktiskt bara att bestämma sig... eller hur?

Att blotta

Jag bloggar inte av en orsak... jag är matt.

Den här låten kunde skrivits av mig känns det som.

Jewel – Foolish Games

Det har gått över en vecka

Jag har int eskrivit något på över en vecka nu, 9 dagar för att vara exakt. Kanske är det så att jag egentligen vill skriva mer än jag borde... eller rättare sagt, det känns konstigt att exploatera sitt liv på det sätt som kanske skulle behövas. Det blir bara halvdant när man inte riktigt vill släppa på tyglarna och släppa in på riktigt..

Jag orkar inte mer

Idag gick jag upp med Lea och lät in sambo sova, tänkte vara lite snäll.. jag gick in lite senare och tänkte att han kunde gå upp till oss eftersom det skulle vara trevligare, vilket jag också säger till honom... hans enda svar tillbaka var "varför?"

Jag ger upp.. han vet inte ens varför han skulle gå upp och umgås med sin familj.

Jag kan bara säga att jag tappat allt tålamod för den mest bortskämda killen jag träffat. Kan inte göra något själv... undra hur det kommer sig. Det enda det resulterar i, hans bortskämdhet, är att han inte kan göra nåt, vill ha allt serverat, förstår inte ens varför han inte skulle få allt serverat och att han ska kunna behandla alla hur han känner för.

Ingen har lärt honom hur man respekterar andra människor, så sjukt tragiskt.

Jag kommer inte orka sålänge till faktiskt. Han bryter ner mitt psyke totalt med sin närvarande frånvaro.

Kärlek... vad är det?


Fan vad det suger!

Häng och middag

Jag städar lite, vi får besök ikväll, Leas kompis Olle kommer över för lite lek, J har lovat att bada jacuzzi med barnen så jag och Olles mamma får hänga lite själva ett tag.

Jag ska klä mig riktigt mysigt när dom kommer, vi ska typ ha hösthäng på balkongen, fira in hösten eller någon annan fin förklaring.

Dagens middag:
Jag ska laga iordning jättegoda köttfärsbiffar, galet goda och galet lätta, tar ingen tid och jag skippar alla ägg och ströbröd och annat som folk har i, jag kör på kryddor och ett par matskedar lätt-creme fraise för att få till en smet. Kryddorna och lök ska givetvis i, jag brukar variera lite, idag blir det provencalska örtkryddor, örter i biffar är så himla gott.
Till det blir det avocadosallad, mer behövs inte.RSS 2.0