babyface++

Var och handlade imorse, köpte snus till J. Förstår ni att jag blev leggad. Jag är 30 år.. så ja bah hallå. Ok, nä, det sa jag inte, jag visade mitt leg och betalade.

Jag är i vilket fall jäkligt trött. Sitter och jobbar lite.. jag börjar aldrig jobba och slutar aldrig jobba, det är liksom mitt liv. Jag gör typ inget annat.

På fredag ska i vilket fall min lilla familj ha en myskväll med barnfilmer, lite glass. Ja just ja, här passar reklamen in som blivit ett med Svenska folket "fredagsmys".. lite rysning av sånt. Well, skitsamma. På lördag ska Lea hem till sin farfar och bonusfarmor. Bonusfarmors barnbarn kommer också över, Lea kommer alltså ha jäkligt roligt. Men eftersom hon kommer vara borta ett helt dygn så ville jag att vi skulle ha mysigt på fredag med vår lilla fining. Farfar och bonusfarmor har flyttat, så Lea kommer inte känna sig hemma och dessutom så hänger hon inte med dem allt för ofta heller. Så jag vill att hon ska haft en riktigt bra kväll med oss innan hon åker iväg på äventyr, så hon kan plocka med sig sin trygghet :)

älskar det lilla livet.

Fortsätter

Jag fortsätter att tappa mammakilon. Jag tar det ganska lugnt nu faktiskt. 5 kg är ändå 5 kg och jag är inte ute efter att bli för smal.
Men det handlar ju mest om att lägga om kosten och ja, det går att äta precis vad man vill, men man får ju dra ner på mängden. Ät mer nyttigt och mindre onyttigt.

Dessutom har jag fått lite ordning och reda på hemmafronten. Min sambo har tagit sig i kragen och tänker satsa helhjärtat på oss. Så inget mer tumult.

Tar bort det jag hade skrivit här, det var för privat och jag kom på att fler än jag läser denna blogg... så förhoppningsvis läste ingen det innan jag ändrade mig... mina bekymmer får jag nog hålla för mig själv..

RSS 2.0