Kronisk sömnbrist

Jag hade en liten paus från min familj igår, det var välbehövligt kan jag lova. Bara vara själv utan diskussioner, ansvar. Åt jättegod mat och drack ett par öl. En liten hotshot slank ner, hotshots är kanske den godaste shoten, me like 90-talet!

Idag fick jag dessutom behandla min kroniska sömnbrist, min mor och far ville ta med Lea till Skanesn, under den tiden hann jag med 3 timmars (!!) sömn och även plocka i ordning här hemma. Min svägerska hjälpte mig att dammsuga (vi hade nattbesök av svägerskan och hennes kille i natt).
I vilket fall var de där 3 timmarna av sömn så otroligt bra, jag känner mig mycket bättre. Sömnbrist är farligt att lida av, man blir kocko i huvudet till sist.





...

psychotic meltdown










Trippen

Då ska vi se om det blir några roliga bilder, kanske inte roliga, men ja.. bilder från vår lilla tripp till Kolmården. Vi campade, det har jag gjort en gång tidigare, så det var en upplevelse och riktigt mysigt var det.

Här är i alla fall lite bilder från Kolmården, inte från campingen, kanske lägger upp lite bilder från vårt campande vid senare tillfälle.


Påväg upp för rulltrappan, vi är lata och går inte i onödan.


Vi hängde inte här inne, det var ju bara en stor lekplats där inne.


Lea var rädd.. hon om aldrig brukar vara rädd för djur..


Och det här var vad hon var rädd för..


Snöleopard


Lea är lite äckelmagad och ogillade bajslukten.


Slutligen, världens finaste elefant!


Canonreklamen

Är det fler än jag som gillar Monty?

Skitpladder

Livet kan inte alltid vara en dans på rosor.. jag är som person väldigt positiv, men jag har märkt att det är något som drar ner min energi. Jag misstänker att jag lever med en energitjuv, ni vet en såndär som aldrig ser lösningar, bara problem. Det är riktigt jobbigt stundvis. Man peppar och peppar, samtidigt som man peppar sig själv måste man peppa den andra och det är riktigt krävande, min energi slösas på så otroligt onödiga saker. Nu börjar det tryta, mina energireserver börjar ta slut. Vad gör man sen? När det är helt uttömt? Jag vill knappt tänka på var vi är påväg. Men jag vill inte själv bli en pessimist, så vill jag absolut inte leva mitt liv, men jag ibland orkar man liksom inte hålla sig på ytan..

jaja, slutpladdrat om skiten.




Såg min idol

Jag gillar Takida väldans mycket. Gissa vilka vi såg på Kolmården.. Sångaren Robban med sin lilla familj.
Han kan nog ha den mest fantastiska sångrösten på denna jord. Love it! Lägger in en låt på random av Takida, vilken låt man än väljer så är givetvis hans sångröst lika fantastisk.




Kommit hem

Precis hemkommen från Kolmården, det var riktigt härligt, hade inte ens mobil där när batteriet tog slut.

Har tagit massor av bilder och jag kan bara säga att det här var inte sista gången vi campade.



Kolmården nästa

Nu är det Kolmården som gäller. Vi drar om sisådär 3 minuter. Ska bli galet mysigt!

Vi kommer hem imorn igen!

Peace!



Hemma igen

Hemma igen efter en jättemysig förrmiddag på Akvarium. Lea är så trött nu, hon bara gnäller och är arg för allt. Inget är bra, så det blir nog att lägga henne för en middagslur.

Det var verkligen tur att vi var där precis när det öppnade, det var inte för myckt folk på plats ännu. När vi skulle gå därifrån var det lång kö ut på gatan.



Titta på firrar och krypa under hajarna

Akvarium står på schemat idag. Åker dit med mina föräldrar och givetvis Lea.
Ska ta med kameran och förhoppningsvis fota lite, om jag kommer ihåg. Fotade mycket förut, men nu är det faktiskt viktigare att umgås.

Fick klä på Lea mer kläder än hon haft på fler flera veckor. Ett par röda tajts, ett vitt linne med lite puffärm och en vit kofta med ugglor på, ugglorna är mycket intressanta i Leas värld. Hon fick en inbakad fläta på ena sidan och sedan även en tofs i nacken. Min lilla sötnos.



Svulla Texasstyle!

Bröd i ugnen, steka ägg och bacon, skönt snacks till Alienfilmen som går på tv, till det, en kall öl.. fy fabian vad nyttigt!



Förra sommaren




Satt och tittade på lite bilder från förra sommaren. Tiden går så himla fort.



Laga mat på det som finns

Så galet god middag. Jag älskar att laga Kajsa Warg, man tager vad man haver..

Idag blev det kycklig som jag skickat, stekt bacon och lök. Jag hade i lite fond med ett par dl vatten, soja, ingefärsmarmelad, curry, mangocurry, salt. Allt fick puttra upp och sedan tärnade jag färskpotatis i 4 tärningar, som hade blivit över från igår, alltså redan kokta. Detta fick ligga och puttra under lock en 10 min en kvart. Sedan klickade jag i lite lätt cremé fraiche. Serverade detta med pasta.

Det kanske inte låter gott.. men det var lite av himmelriket, potatisen var verkligen perfekt och ingefärsmarmelanden var så himla god i, gav lite sötma till all soja, salt och inte minst sältan från baconen.





Just nu

Vad härligt, jag sitter och köar för att få prata med SLs hittegodsavdelnng, min sambo har lyckats tappa sitt kortetui... antagligen så kommer det inte finnas hos SL, men jag tänkte att det är lika bra att pröva lyckan innan han spärrar allt.
Samtidigt har jag en övertrött bebis som skriker och ska absolut inte sova.. härliga tider.




Lea med sin far

Lite lek efter middagen i äppelträdgården.


Bloggarnas föräldrar?

Trodde nog aldrig att jag skulle bry mig om att skriva ett inlägg om dessa småtjejer som bloggar, deras liv är inte riktigt så intressant att läsa om, men ibland snubblar man och det man ser i deras bloggar är ofta riktigt illa.

Ibland snubblar man över bloggar som får en att höja ögonbrynen. Det gäller alla dessa bloggare som är någonstans mellan 14 och 17 år. De skriver om hur de festar och dricker, vad för trix de gör med killar, ja ni vet vad jag menar, detta fenomen av tjejer som bloggar och den ena ska vara värre än den andra.

Var fär fööräldrarna? Var är socialstyrelsen? Jag må låta som en gammal och förlegad bitterfitta (ursäkta ordvalet), men i många av dessa bloggar så ser det inte ut som ett hälsosamt liv de lever, visst, man ser en bråkdel av någons tillvaro, men denna bråkdel kan många gånger vara alldeles för galen och då kommer frågan upp igen, var är föräldrarna och om föräldrarna inte tar tag i det, varför gör inte omgivningen något?

Skulle min dotter i tonåren skriva i en blogg om hur hon super och är bakis, hånglar med olika killar.. då skulle jag försöka älska henne ännu mer, visa att man inte behöver bekräftelse på det sättet. Dessutom skulle jag ge henne utegångsförbud eller kanske bloggförbud, något straff i alla fall, det är inte ok med barn som super!
Intimitet bör inte snevridas i så tidig ålder. Ja, jag låter konservativ och som en galen tant nu, men det verkar som att allla ska bräcka varandra idag, ena dagen ska alla tjejer hångla upp alla killar på alla fester och det måste alltid fotodokumenteras för bloggen, dagen efter kallas någon luder, hora eller något annat härligt skällsord.

All alkohol som dricks.. det är 15-åriga tjejer som skriver hur dom super, nu skriver jag tjejer eftersom majoriteten är tjejer som tror att det är sjukt häftigt att vara full på någon hemmafest i Tumba.

Min fråga är igen, var är föräldrarna?

Tack och adjö från gammeltanten


Gratis smink är lite kul

Nu ska jag klicka hem lite vr-tidningar och smink :)
man får massa smink när man beställer tre Veckorevyn. Det kostar 59 kr, alltså kan man säga att jag betalar 59 spänn för sminket :) wihoo, jag gillar roliga små kap.

Ni kan själva kolla in det på http://fashionize.se/blogg/smink-gratis


Peace!




Det vart en helkväll

Vi hängde ute från tre till mitt i natten. Gyros stod på menyn innan hemgång... fyllekäk är det bästa käket..?
Jag var kanske inte full, men jag hade lite sällskap av människor som ett par stycken var lite runda under fötterna, inklusive min sambo.. pust och stön säger jag bara.
Nu sitter jag och jobbar i vlket fall, men jag hittar inte inspirationen direkt.



Musik, åh kära musik

Snart är det söderhäng som gäller. Lea leker med sin farmor och ska få äta middag med sin kära Lalla senare. Lea har pratat om Lalla hela förmiddagen idag.

Själv poppar jag Oskar Linnros, kan nog med säkerhet säga att skivan blir den bästa i år. Texterna är verkliga, de går att ta på, känna på. Musiken är old school med sound från idag. Lovely! Jag erkänner, jag har förälskat mig i en skiva.. men det är inte första gången, senast var det 8 år sedan.. Så jag är inte helt lättflörtad när det gäller favvomusiken, jag älskar musik och kan lyssna på ungefär allt (är ingen credig person som måste lyssna på viss musik för att hålla sin image i topp). Det om crediga personer.. det kan vara lite lite löjligt kan jag kanske tycka.. men det är jag och min åsikt.





Kvällsgöra

Imorgon är det Leas farmor som ska leka lite me Lea, har hört att det blir middag hos Leas gammelfarmor aka Lalla. Lea har frågat efter henne idag, så himla gulligt. Min lill plutta saknar sin 94-åriga Lalla. Det är himla fint.

Inväntar min bror för tillfället, måste hinna jobba lite innan det är nannadags för denna kväll. Får se hur sent det blir.. Vi ska jobba över nätet alltså, han är inte påväg hit för att jobba. Hur klarade man sig utan nätet förut?!



Hemfärd idag

Men först middag! Panerad torsk med färskpotatis, underbart!

Nu till matlagningen, stekpannan är redan på värmen



Facebooktaggar

Fasiken vad det taggas bilder på facebook, jag vet inte riktigt om jag gillar det direkt. Oftast ser man lite kocko ut och jag gillar inte riktigt att tagga av foton på mig heller, det känns så otroligt ytligt. Men samtidigt.. jag har inte heller valt att visa upp alla tjusiga bilder som taggas hit och dit. Det är lite utlämnande och privat med foton vid olika tillställningar och alltid vill man kanske inte dela det med alla ens facebookvänner.. Jag vet, man kan ställa in att man inte vill bli taggad på bilder, men så långt har jag inte kommit i min taggningsbojkott.



Gilla

http://fashionize.se/blogg/vogue-us-augusti-2010




Lilla Lea

2 månader





Så där ja

Haft en så skön eftermiddag på söder igår. Vi plockade med oss J's lillasyster med pojkvän. Åt lite mat och drack desto fler öl.
Vid sju rörde vi på oss mot mina föräldrar och så fick jag äntligen träffa min lilla fina. Hon hade såklart somnat, men när jag gick in i sovrummet för att kika till henne låg hon med stora ögon och tittade på mig. Så jag fick kramas med henne en liten stund i alla fall.

Idag ska det bakas vaniljbullar med för mycket smör och socker i, lovely!



Nostalgi

Kent – Vapen & Ammunition

Jobbar med nostalgi i kroppen i form av Kent. Lovley!

Om ett tag blir det lite mat och dryck på stan, var vet jag inte ännu. Söder, city, Vasastan..
Det går bra nu, kompis det går bra nu..




Min sambo vill ha lösnaglar?

Klistrade fast en tip på min sambos lillfingernagel.. han trodde nog inte riktigt på hur starkt nagellim är.. sen satt han och försökte fila bort den hahaha, skylla sig själv får man.




suddig natt



ps. det är skuggan av mobilen


Vaknade med panik

Inatt så hade sovrumsfönstret blåst upp helt och jag i mitt yrvakna tillstånd kollade som vanligt till Lea, som jag inte hittar i sängen och får panik direkt, var är lea?! utbrister jag och hinner tänka miljoner tankar om hur hon kan ramlat ut från fönstret. Vi bor på åttonde våningen, därav har jag hjärtat i halsgropen för just "ramlautsaker". Det tar dock bara någon hundradelssekund att komma på att vi är barnfria och hon säkerligen sussar sött för tillfället hos mina föräldrar.
Men vilken känsla som satte sig i kroppen när jag ännu inte hade kommit på den tanken.. Ren skräck.

Mitt lilla hjärta, hon är den lilla fantastiska människan som i alla lägen kan påverka mig så otroligt mycket, mest i hela världen. Vad jag längtar efter henne..



Barnfri för dagen

Har hunnit hänga på Texas och njuta av iskall öl i den stekheta värmen idag. Vila lite på dagen och bara ta det lugnt. Sedan blev det lite häng vid boule & berså. Vädret är fantastiskt! Men innan vi gick ut så ringde jag min lilla fining för att höra hennes röst. Jag saknar henne och längtar efter henne. Imorgon åker vi ut till min mor och far där hon hängt idag.

Jag är faktiskt väldigt trött redan. Eller kanske är det lite vetskapen om att jag får sova ut imorn som gör att jag längtar lite extra till min stora säng :)



Pepppepppepp

Känner mig grymt peppad. Fick ett skitroligt meddelande på mobilen imorse. Ska dra igång ett samarbete via ett av projekten och det kommer otroligt roligt. Ska bara återkomma tid för möte och sen så ska vi köra.

Kanske delar jag med mig om det vid senare tillfälle, men inte just nu. Nu ska det fortsätta jobbas.

Peace!




Snyggt med myggbett

Jag är så glad över att vara i Stockholm igen, myggen på landet älskar mitt blod och jag håller på att bli galen på alla myggbett jag har...
Lea har skällt på myggen här från vardagsrumssoffan. Hon är beskyddande i så tidig ålder höhöhö

Nu ska jag krypa i säng och känna mig lite ynklig över alla mina bett, det är så sjukt hett att ha myggbett.. lite mer färg på huden liksom..

Peace!



Tillbaka

Nu är vi återigen i civilisationen, det har varit några sköna dagar, men som man alltid säger, borta bra med hemma bäst.
Jag har hunnit ha ett par jobbiga nätter med Lea också, hon har inte varit sig själv riktigt, vet inte vad det varit, men hon verkar bättre igen, hon har även hunnit med en släng av värmeslag igen, den här hettan är olidlig för barn, jag försöker kyla henne hela tiden, hålla henne i skuggan, massa vatten. Inget hjälper, hettan vinner varje gång.

Nu ska vi ner och handla lite så vi kan fixa lite söndagsmys och middag. Idag blir det ugnsomelett med bacon och en champinjonstuvning till. Det har jag varit sugen på i flera dagar. Vi har för den delen ätit massa god mat på Dalarö, gått omkring och varit för mätt ungfär hela tiden.

Peace!



Så det kanske blir en resa ändå

Det blir nog Dalarö idag i alla fall, hade inte tänkt åka eftersom jag och min sambo inte är i den högsta alptoppen relationsmässigt. Men Leas farmor och faster skulle nog tycka att det är mysigt om Lea kommer ut, så då får det bli så. Men vi får se, jag vill åka ut tidigt och J segar som vanligt, men jag vill inte missa hela dagen där och heller inte sitta mitt i stekheta värmen på dagen och åka dit. Jag vill åka typ om en halvtimme, men det är ju att hoppas på för mycket.. 

Vi sov på soffan inatt eftersom det är svalare i vardagsrummet.
Förhoppningsvis kan vi gå och bada idag, Lea har värmeutslag. Stackars liten, den här värmen går hårt på små barn.






Bloggaren Katrin

Katrin Zytomierskas blogg är så himla underhållande, kanske inte för att hennes inlägg alltid är de hetaste, eller mest informativa eller underhållande, men hennes kommentarer i bloggen.. ojoj, där kan man lugnt säga att det finns underhållning. Det är jätteroligt att skrolla genom allt galet som skrivs där. Alla dessa som hatar så mycket och sedan inte ens vågar skriva ut sitt namn, anonym yttrandefrihet höhöhö, komiskt. Ibland kan man tro att hennes läsare kan vara de mest korkade i Sverige.. eller så är det bara att vissa har otur ibland när dom tänker, vad vet jag.

Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg.



ps. bilden är såklart från hennes blogg.



Middag

Ätit vietnamesiskt till middag och är proppmätt. Kan varmt rekommendera maten. Vi har dessutom matat fåglar och deras bebisar idag. Nu ska vi sitta och gosa i soffan och göra så lite som möjligt.


Peace!

Tips mottages!

Vad ska man hitta på med en liten tös som har fåt soleksem, eller jag vet inte riktigt om det är det eller det kan nog vara värmeutslag mer. Men jag vill inte hålla henne med massa utomhuslekar just nu. Vad ska man göra då? Det står helt still i huvudet.





Dagen efter..

Jag har varit och badat med min lilla dam, nu håller jag på med en väldigt tidig lunch till oss. Man blir hungrig när man håller igång från tidiga timmen.

Vi två har dessutom sovit på soffan inatt, så himla skönt, både hon och jag har sovit mycket bättre.



Att leva med en skitmänniska

Jag är så sjukt besviken på min sambo. Han ringde och tjafsade när jag var ute med min bror, det var vid åtta. Det pajade min kväll och resten av kvällen blev alltså inte så rolig.

För tillfället så är separation på tapeten, det är ju inte första gången det tjafsas.. kanske är det inget man behöver nämna i sin blogg, men well... vårt liv är inte en dans på rosor hela tiden. Och nu är jag så jäkla besviken på att han kan bete sig så sjukt illa mot mig. Men det är inte första gången heller.. han är väldigt egoistisk överlag. Allt annat är sekundärt. Fasiken vad jag är arg och besviken nu, han ska alltid paja med sitt skitsätt.

Vi skulle dessutom åkt och hälsat på delar av hans familj.. ja, det kommer ju inte heller hända nu. Men han verkar hota med att han ska åka dit med Lea, inte en chans att jag lämnar mitt barn bara sådär.






Söder idag

Snart ska vi bege oss hemåt, jag har lite ärenden att uträtta idag dessutom.

J ska hänga med Lea och jag kommer åka till söder på sena eftermiddagen. Kanske kan det bli ett glas iskallt vin, men det återstår att se.

Det är galet vad man har ett annorlunda liv med barn. Eller mycket mer uppstyrt i alla fall, imoulsdagar finns inte på samma sätt. Allt planeras om man ska ha egentid, det kan nog vara lite av den trista delen. Men det vbägs upp och begravs av så mycket annat som tur är.



Att gå upp innan andra går och lägger sig

Ibland känns det som det står i rubriken. Det är allt annat än roligt att gå upp innan fem varje morgon, jag storknar av trötthet. Kl är redan 10 över 6 och vi är i full gång.
Min sambo sover givetvis, han är ju så trött, det har varit en fluga som stört hans nattsömn.. jaha, ja men givetvis. SJälv har man sovit med en liten som tycker att det är alldeles för varmt, vägrat kissa på pottan, men vill ändå kissa på pottan, att bara försöka få henne att kissa inatt tog 20 min. Sedan ska det drickas vatten.

Här är en bild från gårdagen när hon åt choklad.




mammasnack

Rubriken säger allt..
Min lilla tjej har inte blöjor längre, det har hon inte haft på ett tag, vissa har sagt att det inte är någon mening att potträna henne såhär tidigt, hon är för liten för att ha förmågan att känna när hon behöver gå på toa/potta eller inte.

Men det här har hon valt själv, vi har aldrig lagt någon vikt i hur hon vill göra, så det har gått i hennes egna takt. Hon har inte ens blöjor på nätterna, även nattetid vaknar hon om hon behöver kissa. Det är jätteskönt att slippa blöjor och eksem som kan tillkomma i den här hettan.

Jag är stolt över min lilla tjej som är helt torr. Hon blev kanske helt torr utan några direkta olyckor för ett par månader sen (hon fyller två 21 augusti), så hon ahr varit  torr sedan hon var 20-21 månader. Skitsnack att inte småbarn kan känna efter när dom är nödiga..





Blåbärsplock och jordgetingar

Vi skulle vara riktigt hurtiga på eftermiddagen idag och begav oss ut i skogen där det finns jättemycket blåbär.. eller brukar finnas, sommaren har varit så varm så alla blåbär var jättesmå och torra.

Dessutom i vår promenad ute i skogen så upprörde vi ett jordgetingbo, min far och Lea spatserade före oss, lyckades gå precis vid deras bo, som tur var så hann de gå vidare utan att ta någon skada, men när jag kom efter med min mor och J så var jag påväg att trampa rakt i ett stim av galet arga bin, kanske på 30-40 st. Wihoo!



Svensson, barnslig.. that's me!

Ibland är jag så sjukt svensson, ja, jag använder det som ett skällsord, däremot ser jag inget fel i att ha ett svenssonliv om det är det man vill ha, japp, jag är lite hycklare, eller kalla det vad ni vill.

Vi drog i alla fall till stranden vid åtta imorse, enligt tidsschemat. Vi gick lite avsides där inte alla andra sitter, det finns liksom en lite pluttig strand längst bort, där får vi sitta i lugn och ro i 1,5 h, därefter kommer först en liten familj och 2 min senare, ännu en liten familj.. Jag blir så irriterad... varför? Ja, för jag ville ha den där lilla stranden för mig själv, nej, jag har inte sagt att det är ok eller att det ens är ett smickrande drag hos mig, det låter nästan som att jag vore lite av en bitterf***a (använder inte såna ord).

Jag som är sjukt positiv som person låter mig bli irriterad över att den allmänna badplatsen inte bara är min.

Rock on vad jag är barnslig!


ps. Den hemliga kontentan skulle kunna vara att jag ser svenssons som bittra folk. Kan va, jag säger inte att det är så.



Media styr "farliga hundar"

Mats Odell (kd) vill förbjuda kamphundar.. men kom igen nu, kom in i matchen. Självklart ska inte människor behöva bli attackerade av hundar, det gäller alla hundar. Media lyfter alltid fram när det gäller lite större hundar, pitbulls, rottisar, ja ni vet, såna hundar. Alla attacker som rör andra lite mer familjära raser.. det bemödas inte ens att anges vad det är för hund då, det säljer inga tidningar. Där har vi alltså ett problem, media tar gärna upp allt negativt som rör denna sortens hundar, många gånger kan dessutom rubiken vara totalt missvisande, någon gång var det något i stil med en mor som var ute och gick med sitt barn och sin hund, hennes hund var av en större ras, barnet blir attackerad av en hund, en hund som inte alls var någon av dessa sorter, men rubriken tog inte upp den hunden, utan kvinnan som hade denna "farliga hund", kan inte rubriken i huvudet, men det var något istil med, "barn attackerad med rottweiler inblandad", det är så galet. Den hunden hade alltså inte med attacken att göra, men hunden som attackerade var ingen "farlig sort", då tar vi upp rasen på den hunden som kvinnan hade med sig.

Ah, det kanske blev lite snurrigt nu. Men det blir lätt så när man ska förklara allt konstigt som skrivs.

Kontentan är i alla fall att media väljer många gånger att svartmåla eftersom det redan finns ett inbitet hat mot dessa mördarhundar.

Det här är något som inte ens är värt att diskutera med dessa hatare.. de har valt att dra på skygglappar och är inte ofta öppna för att höra andra åsikter.


Skaffa hundkörkort eller liknande istället, alla ska inte ha hund.

Jag kan bara säga så här, läs om vad amstaff, pitbull är för sorts hundar istället. Att de attackerar människor är så långt från deras natur, de är otroligt människovänliga och lojala mot människan, om de attackerar en människa betyder då alltså att någon varit och skruvat omkring i deras psyke.

Fina Kelli, gjorde aldrig något ont, hon agerade tom extrmamma till en av våra Cornish Rex (katter). Sov tillsammans, gosade tillsammans. Hon älskade dessutom människor. Mördarhund, tillåt mig skratta!


Hipstamatic är så grymt!

Samma t-shirt som på bilden under, den är alltså 1 år gammal, men jag har inte hjärta att slänga den, äslkar körsbärsmönstret men nu är det inte många gånger till hon kan ha den.


Inramat


min lilla skatt, den här bilden har jag framkallat i större storlek och ramat in i en skimrande limegrön ram med massa krusiduller, så där som en gammeldags ram, fast med galen färg :)



Kvalitetstid

Sitter på balkongen hos mina föräldrar, njuter av ett iskallt glas vin och tyckr att det är skönt att det faktiskt blåser lite i den nästan 30-gradiga värmen.
Min far sitter också här, han sitter med sin laptop och jobbar, det är så vi spenderar kvalitetstid med varandra, haha!

Imorgon står det bad på schemat, vi drar senast 8, det är så mycket skönare att komma till stranden innan den är belamrad med människor.



Inget nät

har inte haft internet på hur länge som helst. men sen har man kanske inte suttit så väldans framför datorn, imorse var vi iväg redan vid åtta för att bada. Så himla skönt. Vi har varit en sväng på Bondegatan och ätit lite lunch på Sonjas grek. Nu är det redan middagstid igen, vi får se vad som v'ntar därefter. Vi har införskaffat lite skagen och toast, lite brie, kanske lite vin till det? Vi får se..

Hoppas alla mår fint :)



Hej härliga dag

Härlig dag! Vi har spenderat natten hos Leas farmor tillsammans med hennes faster. Nu så väntar vi på att bli hämtade av Leas morfar för att sedan åka och äta lite lunch som Leas mormor ska göra.

Hoppas på sol idag, för dagen ska helt klart spenderas ute och benen behöver alltid lite mer färg.

Leas outfit idag är så himla fin dessutom, Ljusrosarutig, kortärmad skjorta och till det ett par jeansshorts. Till det en inbakad fläta på ena sidan. Ska se om jag lyckas fånga henne på bild sen.




Middag

Så enkel och god middag.

Purjolök, lax i tärningar, kokosmjölk, röd currypasta. Servera med ris eller som vi gjorde, färskpotatis.

Det är så himla enkelt att göra och går jättefort.

Bara man är sparsam med currypastan eftersom den är så stark.

Det här kan alla fixa!



Fit for fight

Nyduschad, nyfixad med allt sånt man fixar :) lena ben... luktar gott.

Snart nalkas det lite lek i parken för att sedan åka hem till Leas farmor och faster för lite middag och mys.

Peace!



Lunch

Vad ska man äta till lunch idag? Jag är egentligen sugen på att gå ut och äta, men tiden och orken finns inte riktigt. Någonting med färskpotatis blir det i alla fall. Jag älskar pottis, synnd bara att man inte ska äta så mycket av den om man vill gå ner i vikt.. som jag kanske egentligen borde.
Det är galet varmt idag..

Inatt i lite tjusigt skick

Jag och min svägerska vid halv ett inatt kanske.







Hemma..

All uppdatering sker imorn :) jag är inte i mitt bästa skick just nu.. så det är mest sova som gäller nu.

Fasiken va live med barn är gudomligt.. Vad jag menar med det kan jag förklara imorn :)

natti



Barnfri

Det blir Jack&Mick's nere i Hammarby Sjöstad. Nära och bra. Så skönt med lite egentid!
Nu sk det dock bli lite middag först. Gryta med hel bulgur. Hel bulgur är galet gott, mycket godare en vanlig eller fullkorn. Bara så ni vet :)



Själv idag?

Nu börjar jag bli rastlös. Jag vill hitta på något på egen hand. Jag är mamma varje dag och ibland behöver man bara ha en kväll för sig själv och jag känner att idag vore en bra dag för just lite såna sysslor, träffa lite folk och ta en öl eller två på någon uteservering. Det låter ganska skönt, tror att jag ska se hur J ställer sig till det, han ska nog träna lite efter jobbet, men när han är klar borde det vara fritt fram för mig.

Ps. Jag kan inte sluta tjata.. Oskar Linnros är fantastiskt bra!




Semester för Lea snart

I morgon är sista dagen på dagis för Lea, sedan börjar 4 veckor ledighet, J är pappaledig under den tiden. Kommer va riktigt mysigt och jag tycker att dagarna gått alldels för långsamt den här veckan.
Ja glängtar efter min lilla familj, men jag kommer i och för sig jobba en hel del.

Heja för töntiga familjebilder med effekter!







Funderar

Borde kanske skaffa ett lite roligare utseende på min blogg, då kanske det är lite trevligare att vila ögonen här inne..





Just nu

Jobbar och poppar Kent högt.
Har jag jag det bra som kan jobba hemma? Well... ja, det kanske jag har. Total frihet. Men, det finns alltid ett stort men.. man måste kämpa, inget kommer serverat, engagemang och total fokus ibland.



Peace!

Klänning

Igår när jag var och handlade lite så köpte jag på mig en jätteenkel klänning, råkade på förbi Ginatricot, så jag kunde lika gärna köpa något. Kostade ingenting och skön nu när det är så galet varmt.




Jag fick fläta!

Jag lyckades göa en fläta på min lilla bebis idag. Att hon gick med på att stå still är ett under, eller still och still, hon sprang inte omkring. Flätan är inte den vackraste i världen, men den är inbakad och sitter på min lilla tjej, wow!
Egentligen finns ett praktiskt skäl till detta, hon har så långt hår och med tofsar åker massa hår ut och hänger i ansiktet på henne.
Jag är nöjd med resultatet i vilket fall.






Långt hår

Dessa bilder är tagna för någon månad sen, så det är ännu längre nu. Den första bilden kanske inte riktigt visar på hårets längd, men jag tycker hon är lite gullig där. Hon är kanske 20 månader här.






God morgon!

Jag köpt en body spray igår, det är ganska skönt att inte alltid ha på sig parfym när det är så varmt ute, känns så tungt och klibbigt. SÅ nu ska jag lukta som en sommardag istället :P

Ska nog bättra på brännan idag med en powersolwalk, hoppas bara mina hörlurar funkar, jag har råkat doppa ena snäckan i ett glas sangria utan att märka det, så det hade legat och simmat där ett tag.. vad glad jag blev när jag upptäckte det.


makrill

Idag har jag inte hunnit med mycket alls känns det som, men nu har vi i alla fall fått i oss middag och snart väntar en fotbollsmatch, inte att jag är så intresserad, men vi får över lite folk som vill se matchen, min sambo vill väl också den den antar jag.

Men jag måste bara tipsa om vår middag.. har man ingen ork att laga mat en varm dag som denna så prova fiskcharken.. vi köpte rökta makrillar som vi hade lite grönt till. Det var så himla gott, härligt bara att kolla genom massa fisk till Lea så det inte fanns ben, med mina nya naglar.. skrubba skrubba efteråt :)



Naglar

Galet, det var så länge sen jag hade naglar... har glömt bort hur det är, det är ju inte direkt lika enkelt att få till tangenterna.. det går inte alls lika fort som det brukar.
Det är svårare att knappa på en iPhone nu kan jag lova.. men det blir nog bra så småningom :)



Finfina

Förra sommaren, syns på hårlängden om inte annat, idag går hennes hår ner till halva ryggen. Det är så lustigt att hon fått så mycket hår. Världens kalufs hade hon när hon föddes och svart om natten var det.





God morgon!

Ok, 5:e natten som Lea bökat, men den här gången bökade hon vid 23-24-tiden kanske, så jag hade inte lagt mig än. J sov hos sin arbetskamrat så han skulle få lite sömn, eller han skulle börja kl 5 (!) idag, han går på pappaledighet på fredag, så det gäller att bli klar med allting innan.

Jag känner mig i vilket fall lite grusig i ögonen och min lilla dam stoppar saker i munnen som hon definitivt inte ska, tex hennes kritor, hon äter någon tugga varje dag.. hon verkar tycka det är jättegott.. så vi bråkar om den saken varje dag.. eller bråkar, jag ber henne spotta och hon springer iväg..

Idag ska jag leka med min fina fina dator, men det blir lite senare..



Kasta sand i ansiktet på mig, gör det bara

Det är inte ok att stanna uppe såhär länge när man knappt kan hålla ögonen öppna.. John Blund måste slängt spadar med sand i ansiktet på mig.

Jag tror att jag ska krypa ner i säng.

Dessutom så ser jag fram mot imorn och att få sitta och få naglarna tillpiffade.
Fötterna igår, naglarna i morgon. Mycket bra att rå om sig själv när tiden räcker till. För tid.. det har man inte mycket över, inte med ett litet barn i alla fall :)



innan midnatt

Det har jobbats fram till nu. Det blev i alla fall inte efter midnatt.

Jag är jättenöjd med hur det gått!

Dessutom är jag väldigt nöjd med datorn som står hos mig nu, den har så stor skärm :) inte van vid det, brukar ju sitta med min laptop i knät vanligtvis.

Ska leka massor med min dator imorn kan jag lova, photobooth är ju kanske en av de roligaste sakerna haha.

Dessutom ska jag få naglarna fixade imorgon, vi får se hur resultatet blir..



Nu

Jag ska ner till båten i Hammarby Sjöstad, möta upp min bror för lite mathäng, sedan blir det att jobba på som attans och så ska jag dessutom få mig en imac av bror! Det säger jag stort WIHOO till!



Jobb och familj, en ska bort?

Jobb och familjeliv... en kombination som de felsta ska få till, men den är ju inte på något sätt vettig, denna vänskap. Eller, inte om man vill båda två väldigt mycket. Givetvis är min familj no 1, men om man gillar att jobba, att det är min största hobby. Det är svår att hitta en bra balans. De flesta kvällar sitter jag och jobbar när Lea lagt sig, egentiden för oss.. min sambo och jag, den är nästintill utplånad, det är heller inte ok..

jag måste helt enkelt lägga ner det här med jobb.. eller inte lägga ner, men lägga ner lite av tiden på annat...




Ännu en Oskar

Är det någon som inte gillar denna kille, jag gillar att han gått sin gen väg, inte för att det på något sätt var fel på Snook och inte heller att han gjorde musik åt Maggio, men han är helt klart bäst på egen hand, endat man själv kan veta exakt hur det ska låta bäst.








Mina fina två





Provokation, det är de "omtänksamma" bäst på

Finns det något som kan provocera som barnuppfostran eller över huvudtaget sättet man väljer att ta hand om sin bebis.
Så många människor det finns, så många sätt att ta hand om ett barn finns det. Och vi upprörs av minsta lilla olikhet från oss själva.. eller vi och vi, det finns de människor som upprörs mer än andra.

Dessa provokativa bloggare logger i lä när det kommer till mammor som tar hand om sina barn på ett annat sätt än deras kollegor prettomorsorna. Prettomorsorna håller inte med varandra heller, de brukar underhålla sig med att kasta skit på varandra i diverse forum, bara att googla lite på mammaforum så kommer det säkerligen upp lite läsning med den ena pajen kastad efter den andra.

Men, det behöver inte alltid vara prettomorsor, utan "omtänksamma medmänniskor".

Jag tycker att detta fenom är lustigt. Detta ämne kan uppröra och reta gallfeber i alla läger, det är ingen som går obemärkt förbi.

Det finns nog inget värre heller än att bli ifrågasatt.

"Du kan väl inte lägga han/hon så tidigt/sent"
"Använder du inte den här krämen"
"jag skulle aldrig använda den där.."

Alltid denna negativa betoning i alla meningar..

Det gäller att vara riktigt trygg i sin mammaroll för att inte bli överkörd av gliringar.







4:e natten

Lea vaknade även denna natt och var på inte allt för bra humör, nu är det fjärde natten. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det är riktigt jobbigt. Jag får inte sova alls.

Jag måste komma på någon lösning på det här problemet, dessutom är det inte roligt att hon sover dåligt heller, hon ska ju kunna ha roligt på dagis..

Jag återkommer om ett tag.




slut

Jag är helt skut efter den här dagen. Att inte få sova på natten och de två nätterna dess förinnan.. jag känner att min kropp börjar ta lite stryk.. idag blir en mycket mycket tidig kväll hoppas jag.. måste bara jobba lite, det har legat lite åt sidan denna helg. Men mina fötter är fina efter idag i alla fall, det är stort plus i kanten. Jagh ar dessutom ätit massa gott och Lea har fått leka massor i lekparken.

Men jag är verkligen helst slut nu, ska typ vila ögonen en liten stund för att sedan sätta mig och jobba lite. wiihoo!



Snabbt

Har varit ute precis hela dagen. Min mor och jag har hängt hela dagen, hon följde dessutom med och hämtade min lilla dam från dagis.

Nu ska vi iväg och äta!

Hörs senare :)


Tjat tjat!

Den här låten kan man hedra med fler än ett inlägg, så bara för att påminna om en så sjukt bra låt så lägger jag upp den även som youtube-klipp, innan har jag kanske lagt upp den från spotify?






Sommar för ett år sen.





Min lilla tjej har blivit så stor, tiden går fort, men det går verkligen inte att förstå hur fort. Jag vill ha hennes småbarnsår en lite längre stund..



God morgon!

Med barn är aldrig en dag lik den andra. Denna natt har jag i runda slängor sovit en timme. Lea har gnytt hela natten, det hör dock INTE till vanligheterna i våra vardagsrutiner.

Nu sitter vi hemma, åkte hem vid halv sex på morgonen, sambon skulle åka och jobba idag och vi orkade inte åka hem från Leas farmor igår.

Idag står dock välbehövd fotvård på menyn, hoppas bara jag inte är för trött får att njuta av den.



nu ska vi se vad vi hittar i svärmors dator :)




Leas faster och jag den 24:e april, min födelsedag


Lea leker med något som ser ut som toapapper?!



God kväll!

Idag har det badats och lekts med såpbubblor. Lea har suttit på köksbänken och stoppat i sig is, om det är det hon vill ha en så varm dag som denna, då är det precis det hon får.

För tillfället blir hon nattad av sin favvofaster (tatta som hon kallas av Lea). Så jag hinner sitta lite vid datorn och bara slappna av. När man kan sitta vid datorn som småbarnsförälder, då vet man att man har lite egentid.

Jag hoppas ni haft en bra helg :) snart är det måndag igen.. själv ska jag bli bjuden på fotvård och pedikyr i morgon av min kära mor, det ska bli helt underbart!




Sommarvärmen

Lea är bli bättre, men det har varit två jobbiga näter med en konhet bebis som vaknar av och till. För tillfället är jag hos svärmor, vi ska ner och bada sen när Lea har fått sova lite middag. Sen blir det bara skuggan för Leas del. Den här värmen är dock lite outhärdlig för en så liten plutt, men hon ska få svalka sig i sjön vi ska till, det brukar ju vara det skönaste sättet att kyla sig.

Jag måste jobba ikväll.. det blir att sitta på svärmors laptop ikväll när Lea somnat. Socialt om inte annat...

Ps. Det var en tropisk natt i natt, vi får se hur många sådana nätter vi får nu, härligt tycker jag.



Min ynkliga Lea

Solfrossa, inte roligt.

Jag har en tös som inte mår bra idag. Värmeslag, solfrossa, solsting, något är det. Hon är inte lekfull alls idag.
Mitt hjärta blöder när hon inte mår bra. Det känns som om hon ska brinna upp i min famn. J gick och duschade henne i ljummet vatten.
Så idag kommer det inte hängas vid datorn, jag ska hänga med Lea.

Hoppas ni alla andra mår bra och ni med barn, att era barn dessutom mår bra :)



Jag och min Lea

Den här bilden är snart ett år gammal. Det var när hon fyllde ett år, när vi var själva, vår familj alltså, så fick Lea precis vad hon ville ha och juice från Naked juicebar var då lite av hennes favorit, färska jordbuggar och grejer.

Tiden går fort, nästan för fort ibland.






Med bläck ska Lea förevigas!

Jag funderar på en tatuering, det är kanske inte det mest ovanliga att se på folk idag. Jag har en sedan innan, en helvit. Kanske kan leta fram en bild där den syns.

Men nu funderar jag på att slå till stort, jag vill sätta Lea på min kropp för alltid. Inte bara hennes namn, utan något som symboliserar henne, en text, en bild. Jag har några tankar, porträtt tex, men det har man sett många som inte blivit bra, och jag skulle inte acceptera att min tatuering inte blir perfekt :)

Men jag har nog bestämt att det är min rygg som kommer vara den rätta platsen.

Min sambo har däremot så galet många tatueringar, har tappat räkningen.

Nu ska jag leta fram en bild på min vita.. ja, sådär ja, men då får ni se en mycket undersövd småbarnsmor med hängigt ansikte :) bli inte skrämda nu



Det är en vit stjärna om det är någon som missar det :)


Dagen idag

Så lång dag idag. Var ute i solen och promenerade, fick min sambo att följa md på lite lunch, sen köpte vi lite söta kläder till Lea. Därefter kom Leas gudmor Linda och hon fick följa med och hämta den lilla damen från dagis. Därefter var det glass på menyn. Jag och Linfa handlade lite gott till idag och därefter rakade jag hennes huvud :) ja, hon är rakad, men hon passar i det, det är få förunnat att vara så snygga så att ett rakat huvud passar.
Min bror kom över också, vi gick och åt lite middag ute. Därefter så var Lea så himla trött så J gick och nattade henne, sedan dess har jag och min bror suttit på balkongen och snackat skit. Han åkte precis, så nu är jag lite för mig själv igen.

Jag köpte ett par jättesöta jeansshorts till Lea, ett ribbat boxarlinne (vitt), ett par turkosa shorts, ett par rosa shorts och en vit t-shirt. Skönt att uppdatera hennes sommargarderob lite :)

Hoppas alla har en skön fredagkväll :)



Kelli the Pitbull

Ett litet inlägg till finaste Kelli. Vi hade en liten voffe när Lea var bebis, tyvärr så orkade jag inte ta hand om både hund och bebis, det blev bara för mycket. Det är så himla trist. Hon var helt fantastisk med Lea, så alla ni som inte har kunskap i hunden pitbull/amstaff/engstaff, det har som alla andra många gånger sagt, det har inte med hunden att göra, det är ägaren som det är fel på om hunden beter sig felaktigt. Och nej, det töntigaste är att folk tror (?!) att dom låser käkarna, det stämmer inte, däremot är deras käkar otroligt starka, jösses vad Kelli kunde hänga kvar i rep, hon dinglade i luften och slet och slet.
Det som kan skrämma folk dessutom är deras "kampiga" sätt att leka, men det är så dom leker, det ska gruffas och buffas, så deras kompisar är ju ofta lite större hundar som gillar likadana lekar, en av kellis bästa vänner var en fransk bulldog hahaha, men dom lekte mest kurragömma :)
Åh, älskade lilla Kelli, vad jag saknar henne.






Helt fantastisk. Hon var ganska töntig också, ingen tuff pitbull :)



Sådär ja

Fy fabian vad skönt det var att sova en stund, men nu är det verkligen gassande sol ute, så inget mer sova, nu ska jag ut, så måste jag hinna jobba lite mer.

Den här dagen har ingen struktur känner jag, hm..



Dagens outfit

Idag såg Lea ur såhär när vi gick till dagis, kycklinggult linne och himmelsblå tajts typ. Det är så himla varmt idag och innan vi gick smorde jag in henne i solskydd.


Sova och sola

Jag tänker helt klart sova efter att jag lämnat min lilla på dagis. Det är fördelen som egen företagare, jag väljer mina egna arbetstider, sen kan jag iofs sitta till efter kl tolv på nätterna och jobba, så det blir väl lite av en trötthetscirkel eller något.
Men tummen upp som eget företag när man har små barn, vi vaknade väl vid fem idag med skulle jag tro.

Men det är fint väder i alla fall, blir helt klart en powersolwalk sen, benen behöver alltid lite mer färg.



God morgon!

Lea har hunnit äta kritor, hoppa i soffan och vara där hon absolut inte ska vara. Nu springer hon omkring med et headset. Nä, nu vill hon ha svart nagellack på sina tår, hon har redan neonrosa lack som hennes faster målat på henne. Uppgivelsen är mycket märkbar, hon är så missnöjd över att inte få nytt lack just precis nu.

Just ja, vi fick inte hem en sovgäst inatt, han hade visst fortsatt in till stan när J åkte hem, men jag blev väckt av telefonen inatt, det gjorde mig aningen missnöjd. Så idag är jag lite trött i ögat.



Kvällen

Långsnackisar i telefon när man är gräsänka är verkligen guld värt. Lea somnade vid åtta, därefter har jag haft egentid.. målade mina tånaglar.. och sen då, jag är ju inte så pysslig av mig. Balkonghäng med min telefon fick det bli. Det finns alltid massor att gå genom, när man är mor så finns det inte lika mycket tid till spontanträffar kan jag lova.
Jag pratade dessutom med min sambo nyss, han var inte nykter hohoho, men ibland måste man få svira till det lite och vi får dessutom en sovgäst inatt.. well, dom kan få gosa tillsammans i bäddsoffan haha, synd att man inte orkar hålla sig vaken till deras hemkomst, sovgästen är en av hans bästa vänner som jag också känner väl, hade varit kul att lyssna på deras fina fylleberättelser..




Summer rain, då och nu

Lumene hade förförra sommaren ett nagellack med namnet summer rain, den är ljust grön med guldskimmer i, den är så jäkla snygg. Har precis målat tånaglarna med lacket. Sist jag hade det på mig var när Lea föddes, (bra hållbaret). Jag kommer ihåg det pga att jag fick komplimanger för lacket på mina tår av barnmorskan när jag låg i värkar.

Min förlossning var däremot något av det annorlunda slaget, men det är en helt annan historia, men man kan väl säga att det är 3-4 % av föderskor som råkar ut för mina åkommor jag fick av förlossningen, den gick inte som den ska. Kanske skriver jag ut den här någon gång. Men det är så privat och utlämnande, vet inte om jag vågar :)




Håna barnen..

Utan att klanka ner på någon, tanken är givetvis jättefin.

Men, idag var det visst en dag då man skulle bära något vitt för att visa sitt stöd för barn som blir utsatta för våld. Om jag var ett barn som blev utsatt för våld och lite gulliga människor här och var tänkte "nu ska jag visa att jag inte tycker att det är ok"... så sätter dom på sig något vitt och fortsätter precis som vanligt med sitt. Jag vet inte, men det känns lite hånande mot de utsatta, eller är jag ute och cyklar?

Om man vill göra något för dessa barn, gör något mer handlingskraftigt än att slänga ett extra öga i garderoben.

Det här är exakt samma sak som när man skulle ha på sig (har för mig) rött för att visa sympati för munkarna som förföljdes. Vad gör det för skillnad, i dessa lägen är det tyvärr inte tanken som räknas.. I'm sorry.

Det är min åsikt, ingen behöver hålla med mig, så ni fina och härliga människor som anser att om ni sätter på er vitt så mår de drabbade barnen bättre, så gör det.




Pannkakor

Vi är inte familjen som är pannkakor ofta, kanske en gång i halvåret, idag blev det tom färdigköpta. J skulle ju till Strömma med jobbet och jag kände att jag inte orkade laga mat. Vi köpte, nutella, grädde, hallonsylt, tänkte att vi kunde sitta och slafsa lite. Men Lea är verkligen inte mycket för sötsaker, ibland kan det slinka ner, men annars är det svarta oliver, mögelost och annat jox.
Jag mår lite sådär efter middagen, sötslisk till middag, jag har gjort mig påmind om varför vi inte äter det oftare. Känns som att man ätit för mycket godis, eller det är väl det jag gjort. Nu sitter vi och jäser i soffan.



Gräsänka

Nu har vi hunnit fika vid vattnet och leka i över en timme i lekparken, Lea hade kanske en halv deciliter sand i sina skor när vi kom upp igen.
Idag ska J ut med jobbet hörde jag också, buu vad trist för oss. Då är jag och Lea hemma själva, tjejkväll. Det jobbiga är bara att jag behöver gå ner och handla, det skulle ju gjort tillsammans.. men jag kan ju inte direkt neka J att gå ut med jobbet, han kommer ju ha roligt, så jag får fixa själv...

Sluta spamma!

Men kan jag sluta spamma min egen blogg? När jag sitter framför datorn vill jag hela tiden bara skriva, men det är ju ingen som är intresserad av mina smågrejer jag gör hela tden.. jag försöker verkligen låta bli att spamma mig själv, men det går knappt. Som nu, jag ska nog ta en kopp kaffe innan jag ska hämta min lilla tjej, ja, det vill jag skriva ut i min blogg, kanske ska döpa om den till spambloggen - bloggen som är sönderspammad av författaren själv.
Ok, haha nu ska jag gå och dra igång lite kaffe.


Peace out / spammarn



En burk kikärtor till lunch

Var tvungen att stoppa i mig lite mat, skulle nästan fotat det så folk skulle tro mig, men jag gillar kikärtor galet mycket, så det blev en tallrik kikärtor och en tomat med lite aromat på, till det drack jag ett utsökt glas vatten. Jag känner mig nästan lite matstörd när jag äter sådant, men det är bara när jag är själv jag kan äta så, annars måste jag ju laga i ordning mat så Lea får i sig lite vettiga saker.



Dusch

Privilegiet att vara hemma utan barn är duschen, jag kan duscha utan problem. Så hinner man fixa allt, raka sig, peela kroppen, stå med balsam i håret ett tag. Jag har dessutom radio i min massagedusch :) vilkt gör att man står och poppar musik på högsta volym och dansar, det gjorde jag jättemycket när jag var gravid också, tyckte Lea skulle få rörelse och musik tidigt (nu går hon på ett dagis med inriktning just sång och dans, underbart dagis!)

Sen ett tips, finns i mataffären och är riktigt bra, kostar kanske 40 spänn eller något. Den skrubbar jag mig med, renande och luktar gott :)





Tjoho!

Jag gick och la mig vid 10 tror jag, gick upp kvart i ett, skönt med sömn, jag kämmer mig i  alla fall lite mer utvilad, kanske inte helt frisk däremot.

Och jag som är ett matvrak, jag har ingen direkt aptit, det går inte ihop. Jag har alltid aptit, frisk eller sjuk, måste vara det här konstiga vädret. Eller något.
Ivilket fall poppar jag Oskar Linnros, grymma killen alltså!


Peace!




Dagens outfit utan helhet

Hon har inte direkt intresserad av att bli fotograferad, förut var hon en riktig linslus, men nu är det ofta att hon springer iväg eller vänder bort blicken, så hon är inte lätt att fota nu förtiden.
Hon har en orange klänning på sig från pop och den stickade bomullströjan har hennes farmor stickat.



Gårdagens outfit

Lea väljer kläder själv när hon känner för det och igår var det en dag hon hade bestämt sig för en t-shirt med körsbär på (nästan för liten).

Vi är på väg till dagis på dessa bilder och Lea kramar dagisdörren på ena bilden.



Sova är nog viktigt

Jag känner av sjuklingen i mig, växer sig starkare, jag har verkligen inte lust att bli sjuk nu. Jag kommer lämna Lea på dagis, sen ska jag tvinga mig själv att sova en stund direkt. Nu har jag kanske sovit 8 timmar totalt på två nätter, min kropp orkar inte jämt, ibland måste jag bara sova några timmar för lite energi.

Det trista är att det finnst otroligt mycket roligare sysslor än att sova, som att jobba och titta på Days of our lives höhöhö

God morgon i alla fall och jag hoppas att ni har det mycket bättre denna morgon än jag!



Så jäkla töntigt!

Ok, det här är skittöntigt, jag är 30 år, men J gick och la sig och jag tänkte titta klart på Twin Peaks som slutar 20 i ett, men saken är den att jag inte vet om jag vågar. Nu är det reklam och jag tror att jag avslutar tittandet här, det är mörkt där just nu och då är det alltid läskigt.. som jag skrev, det är skittöntigt, men jag kan inte rå för det.


Töntigaste tjejen i stan signar ut!




RSS 2.0